LOGO

3.BÜYÜK BALIK AVI YARIŞMASI

3.Büyük Balık Avı Yarışması


Değerli ''Balık Manya'' okuyucuları yakın zamanda bir çok yerde Balık Avı yarışması olacağı haberlerini aldım ama en çok ilgimi çeken bu seneki başvuru sayısıyla rekorları aşan 3.Büyük Balık Avı Yarışması oldu.Bu yıl 05 Aralık Cumartesi günü yapılacak olan bu yarışmanın başvurularının sona ermesine rağmen medyada ve bir çok yerde yankıları sürüyor. Daiwa ve Daiwa'nın Türkiye Distribütörü Remixon'un Ana sponsorluğunu yaptığı yarışmada lojistik desteğini esirgemeyen Setur Kuşadası Marina ve sponsorluk yapan Kazancıoğlu Sigortacılığa buradan teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Amatör balıkçı ruhunu aşılamak ve balıkçıları bir araya getirip güzel bir sosyal ortam yaratmayı amaçlayan bu yarışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, değerli bilgileri sizlere aktarmaya devam ediyorum.

Yarışma TRT Yetkilisi Vedat Taşer tarafından av öncesi,sonrası ve muhteşem röportajlar yapılarak bizlere medya aracılığıyla aktarılacak, yarışma TRT yetkilileri tarafından uygun bulunursa TRT Haber'de Haber olarak, TRT Belgesel'de ise belgesel olarak bizlere aktarılacak, umarım yarışma uygun görülür ve ekran başındaki amatör balıkçı ruhunu taşıyan herkes tarafından izlenir.

Ayrıca hedefi amatör balıkçı ruhunu aşılamak ve tanıtmak olan bu yarışma, farklı Tv Kanallarınıda kapılarını sonuna kadar açıyor davetlerini olumlu karşılayan tüm Kanallara herkes adına teşekkür ediyorum.Yarışma hakkındaki tüm bilgileri, gelişmeleri aşağıda vereceğim linkten takip edebilirsiniz ve merak ettiğiniz konular hakkında iletişim kurarak bilgi sahibi olabilirsiniz.Rastgele!

Yarışma hakkında detaylı bilgiler ve kuralları okuyup takip etmek isterseniz;
Yarışma hakkındaki her şey  için tıklamanız yeterlidir.
www.balikmanya.blogspot.com.tr

◄◄◄◄
►►►►

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
:) ;) :D :N :Y :P ;( :( :F :Bye :Love :Tsk
Sitede yazılan tüm yazılar tarafımca yazılmakta olup bir kısmının veya tamamının ilgili yazıya link verilmeden yayınlanması yasaktır.

Copyright © 2015. Balık Manya
Bu Tasarım **Kubilay Güven** Tarafından Yapılmıştır.
UA-73773459-1