LOGO

Vladimir Putin'in Balık Avı Sefası

Putin'in Balık sefası


Sevgili, ''Balık Manya'' okuyucuları bu günlerde iki ülke arasındaki kriz giderek büyümekte olsa da içimizi ısıtacak bir haberi sizlere sunmak istiyorum, beni yanlış anlamayın bu övgü anlamında bir paylaşım olmayacaktır sadece bu mükemmel balık avını görmenizi istedim.

Putin'in Yakaladığı Devasa Balık

Rusya devletinin Cumhur Başkanı olan Vladimir Putin'in tatil için gittiği Sibiryada ki Tuva bölgesinde bulunan Tokpak Hol gölünde yaklaşık 15-16 kilo civarında yakaladığı Turna balığı herkesi şoke etti. Kemlin sözcüsü Dmitri Peskov basına yaptığı açıklamalarda Putin'in yakaladığı 15 kilogramlık turnayı gören profesyonel balıkçının da  bu balığı görünce çok şaşırdığını söyledi ayrıca balıkçı da  yaptığı açıklamalarda Putin'in 3 dakika boyunca balığı kendisine doğru çektiğini ve bu güne kadar gölde bu büyüklükte bir turnanın yakalandığını görmediğini belirtti. Daha sonrasında gazetecilerin kendisine yönelttiği ''Tuttukları balığı ne yaptılar?'' sorusuna Peskov, ''Tuttukları balığı köfte yaptılar çok leziz bir köfte oldu'' diye cevabını verdi.  Ayrıca bu ava ait görüntülerde basında geniş bir şekilde yer aldı görüntülerde Putin dev balığı çekerken balıkçının dikkat edin elinizi ısırır demesine ''Ben onu ısırırım'' diye karşılık veren Rus Cumhur Başkanı izleyenleri kahkahaya boğuyor. Av sonrası balığı eline alan Putin balığı kafasından öpüp avı sonlandırmayı da ihmal etmiyor.








www.balikmanya.blogspot.com.tr

◄◄◄◄
►►►►

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
:) ;) :D :N :Y :P ;( :( :F :Bye :Love :Tsk
Sitede yazılan tüm yazılar tarafımca yazılmakta olup bir kısmının veya tamamının ilgili yazıya link verilmeden yayınlanması yasaktır.

Copyright © 2015. Balık Manya
Bu Tasarım **Kubilay Güven** Tarafından Yapılmıştır.
UA-73773459-1